Data workshops

 Er staat weer een workshop gepland!

We zien je graag op woensdag 8 november van 19.00 tot 21.00 uur.

 

Ben je bezig met het inrichten van een nieuwe woning? Ben je toe aan iets geheel nieuws in je bestaande woonruimte? Of wil je misschien je huis met een frisse ‘look’ in de verkoop doen? Tijd voor een restyling!

Workshop Moodboard maken

Ga je voor vrolijk en kleurig, of voor stemmig, zen en feng shui? Laat je je inspireren door de natuur, door een exotisch land of juist door een bepaalde periode in het verleden? Onze Workshop Moodboard maken geeft je een vliegende start voor een stijlvolle metamorfose naar jouw eigen smaak!

Een flinke zet in de goede richting

Bij het herinrichten en restylen van je eigen woonruimte neem jij zelf het voortouw. Jij kent immers je eigen smaak het beste. Onze interieur-styliste helpt je vooral met het toepassen van de juiste instrumenten om je smaak ook voor jezelf helder te krijgen. Ze wijst je de weg naar de juiste bronnen voor inspiratie en helpt je bij het samenstellen van een moodboard, een verzameling van onderdelen die jou aanspreken. Zo geef je richting aan je herinrichting!

Inzicht in je eigen stijl

Aan het einde van de workshop heb je goed zicht op je eigen stijlvoorkeuren, plus alle elementen die je nodig hebt om heel gericht de producten, stoffen en kleuren te zoeken die binnen dat plaatje passen. Daarbij kunnen wij je weer helpen, want wij hebben niet alleen verstand van stijl, maar ook van de technische (on)mogelijkheden.

Geef je nu op!

Interesse? Geef je nu op voor deze workshop “Moodboard maken”. Bel met 033 480 13 79 of mail info@de-huis-stylist.nl.

De kosten voor deze workshop zijn €25,00 per persoon.