Het team van De Huis Stylist

Patrick Vos – interieuradviseur

Mijn ouders hadden al een winkel in woningstoffering naast ons huis in Laren. Dus ik kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten.

Na wat omzwervingen als vertegenwoordiger van een gordijnatelier en bedrijfsleider op een woonboulevard keerde ik terug naar de basis. Met ruim vijfentwintig jaar heb ik nu een perfecte mix gevonden van alle facetten die mijn vak zo leuk maken.

Direct contact met onze klanten en de mogelijkheid om mijn vakmanschap, kennis en ervaring in te zetten voor een perfect eindresultaat… dat maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Want wat is er nu leuker dan mooie dingen maken voor tevreden klanten?!

Mail Patrick »

Beja Ellermeijer – interieuradviseur

Met 25 jaar ervaring in deze branche werk ik al bij de Huis Stylist sinds 2011 (toen heette het nog Van Lunteren Woningstoffering). Het is echt een fantastisch afwisselend vak; geen mens, geen situatie, geen woning is hetzelfde.

Ik mag elke dag weer met mensen aan de slag om samen een plezierige plek te creëren om thuis te komen en je thuis te voelen. En dat is dus altijd een advies op maat.

Als klant wil je toch een bepaalde zekerheid. Je wilt onbekommerd kunnen genieten van het eindresultaat, zonder spijt van de gemaakte keuzes. Het is mijn kracht om je al tijdens het proces te laten voelen en ervaren hoe kleuren, materialen en producten elkaar beïnvloeden en samen de sfeer bepalen.

Tijdens het proces verplaats ik me in jouw situatie om zo goed mogelijk jouw wensen te doorgronden. Zo komen we samen tot een prachtig plaatje, waarbij ik ook de technische facetten niet vergeet.

Daardoor blijft aan het einde van de rit alleen het genieten over. En daar doe ik het voor!

Mail Beja »

Patricia Vos – office manager

Mijn taak bij De Huis Stylist is vooral het bijhouden van de administratie, maar ik ben ook regelmatig op de winkelvloer te vinden.

Het contact met de klanten blijft een van de leukste dingen van dit werk. Naast De Huis Stylist werk ik ook bij Hofstee Schoenen. Dat lijken twee verschillende werelden, maar in de praktijk blijken er ook overeenkomsten te zijn.

Het is leuk om te zien hoe trends in de mode later terugkomen in ons interieur.

Mail Patricia »

Joris Hartong – stoffeerder

Ik kende het stoffeerdersvak al vanuit mijn familie en zocht een werkgever waar ik een echt vak kon leren. In 2014 werd ik bij De Huis Stylist aangenomen als leerling-stoffeerder.

Het is een leuk en afwisselend beroep. Er is geen dag hetzelfde. Het verbaasde mij hoeveel dingen je moet weten en kunnen voordat je het vak helemaal beheerst.

Niet alleen een rolgordijn ophangen of een stuk tapijt snijden maar je moet bijvoorbeeld ook alles weten over ondervloeren en montageplannen. Zelfs het programmeren van elektrische systemen voor de zonwering hoort er bij!

Inmiddels heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan zodat ik al veel dingen zelfstandig kan uitvoeren.

Onze partners

Wij begrijpen best dat je er met alleen vloer-, raam-, en wandbekleding nog niet bent. Om een breed assortiment op het gebied van wonen te kunnen aanbieden, werken we samen met erkende partners. Zoals Mondileder in Soesterberg, De Parketzaak in Amersfoort en Keizer in Hoogland.

Verder hebben we een sterk netwerk van ervaren aannemers, elektriciens, schilders en andere vakmensen die betrouwbare kwaliteit leveren. Wie we ook inschakelen, wij houden de regie. Als jouw vaste aanspreekpunt blijven wij dus verantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat.

Geef ons de regie »