Woninginrichting Amersfoort

Op zoek naar gordijnen? Ander behang? Vloerbedekking vervangen? Een nieuwe inrichting voor je huis kiezen is hartstikke leuk, maar kan ook tijdrovend en zelfs frustrerend zijn. Er is zoveel keuze in woningstoffering dat je op een gegeven moment het overzicht kwijt bent.

En dan is er de onzekerheid… zijn die stoffen wel kleurecht? Is een witte bank te besmettelijk? Past die gordijnstof wel bij de bestaande vloer? Is laminaat bestand tegen hondennagels en hoge hakken? Het aanbod is te overweldigend om te kunnen overzien.

De Huis Stylist zaagt je door…

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben meer met dit bijltje gehakt en zullen je eerst uitgebreid doorzagen over je smaak en die van je partner, de huidige stijl van je meubels, jullie manier van leven en wonen, of je veel volk over de vloer krijgt, eventuele kinderen of andere huisdieren…

En als het nodig is komen we ook bij jou thuis kijken. Zo krijgen we een goed totaalbeeld van de stijl die bij jou past, voor een interieuradvies waar jij blij van wordt.

…en brengt klaarheid

Vervolgens stippelen wij een pad voor je uit. We leiden je langs kleurenstalen, afbeeldingen, stoffen en structuren, totdat een helder totaalbeeld ontstaat. Pas dan ga je op zoek naar concrete producten die daarbij passen. Gordijnen, behang, harde of zachte vloerbedekking, een nieuwe bank… Bij ons in de winkel, maar ook bij derden.

Wij verkopen bijvoorbeeld geen verf, meubels of kussens, maar we kunnen je wel helpen met de selectie van de juiste leverancier en producten die aansluiten bij jouw nieuwe stijl.

Voor iedere smaak en elk budget

Wij kiezen voor kwaliteit en zitten dus niet in de categorie ‘prijsvechters’. Maar dat wil niet zeggen dat onze oplossingen op het gebied van woninginrichting per se veel geld kosten. We helpen je graag je huis inrichten helemaal volgens je eigen smaak, én binnen je eigen budget. Dat dat in de praktijk goed uitpakt, blijkt uit het enthousiasme van onze klanten.

Neem contact op!

Voor een gratis interieuradvies en antwoord op al je vragen over woninginrichting kun je altijd binnen lopen op Kamp 82, Amersfoort of bellen met 033 480 13 79. Graag tot gauw!

Kom snel langs in onze winkel »