Met één apparaatje je koffie zetten, de muziek regelen en de rolgordijnen openen. Homey verbindt al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën. Zo bestuur je je huis vanuit één app.

 

 Homey-app

Automatiseer je huis met de Homey-app via je smartphone, speel je favoriete muziek en bespaar energie met de inzichten tool. Verbind ieder gewenst digitaal apparaat met de zogenaamde ‘flow’. Flows zijn de door jou gemaakte regels om je huis te automatiseren.

Homey gebruiken met spraakbediening is snel en makkelijk. Praat tegen de Smartphone App, of gebruik een van de koppelingen zoals de  Sonos Home Sound System, slimme thermostaat Toon en Facebook Messenger.

Met Homey Flow kun je opeens veel meer met de apparaten die je al had.

Homey & SUNWAY

Bij SUNWAY houden ze van innovatie in huis. Daarom zijn ook alle elektrisch bedienbare raamdecoratie producten gemakkelijk te integreren in de Homey-app. Zo kun je heel eenvoudig SUNWAY als merk toevoegen binnen de app. Vervolgens kies je de juiste toepassing en kun je ieder afzonderlijk product in je flows bedienen.

De connectie die elektrische raamdecoratie kan maken met innovatieve Smart Home oplossingen is een belangrijke reden dat steeds meer mensen kiezen voor gemotoriseerde rol- of vouwgordijnen. Maar er zijn veel meer voordelen. Zo is elektrische bediening natuurlijk zeer veilig voor kinderen, geen loshangende koorden en kettingen, dus geen gevaar voor nieuwsgierige peuters en met Homey kun je alle producten ook als je niet thuis bent bedienen.

Wil jij meer informatie over Homey, wij vertellen je er in de winkel graag meer over!