Tegenwoordig wordt er steeds meer nagedacht over het plaatsen van raamdecoratie. Voor elke leefruimte is vaak een ander type raamdecoratie gewenst. Naast dat raamdecoratie voor sfeer zorgt kan het ook een verduisterende en/of isolerende werking hebben, in de zomer houdt het de warmte buiten en in de winter blijft de warmte lekker binnen. Daarnaast zorgt raamdecoratie voor de nodige privacy.

Plissé en Duette Shades

Deze zijn in de woonkamer met Top Down Bottom Up uitvoering erg populair. Vanwege de minimale inbouwdiepte is dit product geschikt voor bijna alle ramen. Het duette-gordijn is voorzien van een honingraat structuur wat een zachte en luxe uitstraling geeft. De stoffen zijn er zowel in transparante als in lichtdoorlatende stoffen en de duettes ook verduisterend. Met dit systeem regel je de lichtinval, maar ook de inkijk kan op elk gewenste hoogte worden bepaald.

Houten jaloezieën

 

Met houten jaloezieën creëer je een unieke sfeer in iedere ruimte van je huis. Het natuurlijke materiaal geeft een fantastisch effect op het spel met zonlicht en schaduw. Door de vele mogelijkheden in afwerking, kleur, ladderband en breedte van de lamellen geef je de ruimte iets extra’s.

Er zijn op het gebied van raamdecoratie natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wil jij weten wat het beste bij jouw wensen en interieur past? Kom bij ons langs in de winkel voor meer advies en informatie!