Het is niet altijd gemakkelijk om een vloer uit te kiezen. Je wilt er lang plezier van hebben, maar waar kies je voor? Een houten vloer, laminaat, vloerbedekking… of een PVC vloer! Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Misschien ben je nog niet op de hoogte van de mogelijkheden en de trends. In deze blog vertellen wij daar meer over en laten we de nieuw collectie zien!

Lifestyle & Landelijk

Een landelijke interieurstijl brengt rust en sfeer in je woning. Om een landelijke look te creëren is het van belang om warme en natuurlijke kleuren zoals grijs tinten, beige en zandkleuren te gebruiken deze versterken de landelijke sfeer. De vloer is een belangrijk onderdeel en vergroot de landelijke uitstraling. Een vloer die veel gekozen wordt binnen deze style is toch wel de klassieke houten vloer of een grove tegel, zoals op de afbeelding. En bij een houtdesign kies dan voor extra brede planken van donker hout met knoesten en oneffenheden, dit zorgt voor sfeer en gezelligheid.

Moduleo: Ethnic Wedge 28160
 Moduleo: Concrete 40286
Terdex: Herringbone-series

Industrieel & Vintage

Met een industrieel accent in huis krijgt de ruimte een stoer gevoel. Kenmerkend is ruw hout, beton look en metaal. Deze stijl is snel gecreëerd door middel van een vloer. Een verweerde houten of betonnen vloer past perfect binnen deze woonstijl! Vind je een echte gietvloer te veel gedoe? Kies dan voor een PVC beton versie. Ook vloeren met een hout structuur kunnen zorgen voor een stoere uitstraling. Het voordeel van een hout look is dat deze een veel warmere uitstraling geeft dan een PVC beton of een gietvloer.

Therdex: Loose Lay
Moduleo: Country Oak 24277
Moduleo: Castle oak 55935

Stijlvol & Klassiek

Bij deze woonstijl wordt vaak gebruik gemaakt van een vloer die direct de show steelt. Die het interieur luxe geeft en zorgt voor een fantastische uitstraling. In deze woonstijl wordt er ook vaak gekozen voor donker hout, een visgraatvloer of natuursteen. Rijke materialen die een echte aanvulling zijn voor je interieur, dat staat bij dit stijl voorop.

Therdex: Basic 4.2-series
Terdex: Herringbone Tapis
Moduleo: Blackjack oak 22862

Wil jij graag de volledige collectie PVC bekijken? Kom dan langs in onze winkel, wij helpen je graag met persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Of kijk op www.moduleo.nl of www.therdex.nl