In het voorjaar komt de nieuwe behangcollectie binnen. Wij geven vast een voorproefje van wat komen gaat!

Curiosa collectie

ARTE behang Curiosa is, zoals de naam al doet vermoeden, niet voor iedereen weggelegd. Deze collectie behang is speciaal ontworpen voor diegene die het heeft gehad met ‘gewoon’ behangpapier wat vaak wat braaf en voorzichtig kan zijn.

De collectie ARTE Curiosa zit barstensvol grote dessins met wereldse invloeden, van ondeugende apen tot uitbundige chinoiserieën: de prints zijn stuk voor stuk stijlvol en speels. Het zijn sterke tekeningen waarvan elk detail klopt in onverwachte kleurcombinaties die niemand onberoerd laat.

Focus collectie

Het ARTE behang Focus heeft een diep en natuurlijk ogend reliëf, wat de uitstraling bijzonder maakt. Het ARTE behang uit deze collectie speelt een spel met licht in strak geometrische of onvoorspelbare losse vormen. Zo geeft het de muur een verleidelijke dynamiek: altijd weer anders, voortdurend in beweging.

Escher collectie

Escher Eight Heads behang van Luxery By Nature is geïnspireerd op het vroege werk van MC Escher ‘acht koppen’, waarop acht hoofden zijn verwerkt. Het leuke van dit behang is dat de hoofden zowel gewoon, als op z’n kop verwerkt kunnen worden.

Het werk werd door Escher gemaakt in het jaar 1922, een knap staaltje gezien de verschillende gezichten die in het behangpapier verborgen zitten. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en laat zich goed plakken op zowel een grote als een kleine muur.