“Ik geloof dat het maken van prenten, zoals ik dat doe, bijna alleen een kwestie is van het zo verschrikkelijk graag goed willen doen.” – M.C. Escher

 

Luxury By Nature heeft de schitterende ontwerpen van M.C. Escher geschikt gemaakt voor op de muur. Geniet in uw interieur van de onmogelijke dessins en de patronen die in elkaar over vloeien, zoals alleen M.C. Escher dat kan!

Maurits Cornelis Escher (1898-1972) was een Nederlandse kunstenaar, die bekend is om zijn houtsneden, houtgravures en lithografieën, waarin hij vaak speelde met wiskundige principes. Hij is een van ’s werelds meest beroemde grafici. Zijn kunst wordt bewonderd door miljoenen mensen over de hele wereld.

“We bewonderen de chaos omdat we zo graag orde willen scheppen.” -M.C Escher

Het Fries Museum haalt M.C. Escher terug naar zijn geboortestad Leeuwarden. In Escher op reis (28 april t/m 28 oktober 2018) volg je zijn ontwikkeling van grafisch talent tot wereldberoemd kunstenaar. Met meer dan tachtig originele prenten, circa twintig tekeningen en diverse foto’s en voorwerpen treed je in de voetsporen van de reislustige graficus, die in Italië, Zwitserland en Spanje inspiratie vond voor zijn bekendste werken.

Wil jij ook een kunstwerk op de muur? Kom dan de hele collectie bekijken in de winkel!