Voor de metamorfose

Het eindresultaat

Het is alweer een poosje geleden dat wij de winnaar van de metamorfose bekend hebben gemaakt, het eindresultaat mag er wezen!

Wij hebben de metamorfose tot groot genoegen van de klant en ons uitgevoerd. Daar waar eerst alleen functionele spullen stonden is met onze hulp kleur en sfeer aan de ruimte toegevoegd. Het is een heerlijke leefruimte geworden waar je tot rust kan komen en waar gezellige gesprekken zullen plaatsvinden.

Wat een dankbaar project, bekijk hieronder het resultaat!

Een heerlijk hoekje om in weg te kruipen met een goed boek.

Door het gebruik van warme kleuren en materialen onstaat een gezellige sfeer in de woonkamer.

Er is gekozen voor een groot vloerkleed met een rustig patroon, dit verbindt de meubels en geeft een rustig en ruimtelijk effect.

Het gordijn heeft een wave-plooi, dit zorgt voor een strakke en luxe look. Door te kiezen voor een transparante stof is er contact met buiten, wat de ruimte intimiteit geeft maar niet afsluit.

De lange wand loopt door naar de keuken en heeft een warme groene kleur gekregen.