Wij verzorgen zowel interieuradvies als woningstoffering van Lunteren tot Hilversum, van Huizen tot Zeist maar als het zo uitkomt ook vér buiten onze regio. Wij adviseren je graag over de inrichting, en verzorgen ook de stoffering van je huis of appartement.

Totaalaanbod van interieuradvies tot uitvoering

Als het gaat om de inrichting van je woning, is er weinig dat we níet doen. Alles begint met een goed interieuradvies. Daarvoor gaan we eerst met jou in overleg, om uit te vinden wat je supermooi of juist spuuglelijk vindt. We maken vaak een ‘mood board’. Dat is een soort collage met staaltjes stof en ander materiaal, kleuren, foto’s van interieurs, structuren op een bord karton. Hiermee proberen we je duidelijk te maken welke stijl ons voor ogen staat.

Stap twee: een interieurontwerp maken

Wij komen bij je thuis kijken naar je woning en de eventuele mogelijkheden. Op basis van onze bevindingen kunnen we een plattegrond maken met een overzicht van de nieuwe indeling, waarbij we ook naar de bouwkundige (on)mogelijkheden kijken. Onze interieurontwerpster heeft ervoor gestudeerd, dus zij weet precies wat wel en niet kan.

Onze stylisten vertellen je graag meer aan de hand van hun moodboards

Kom langs op Kamp 82 of bel voor een afspraak: 033 480 13 79

Stap drie: materialen voor de woninginrichting kiezen

Als we het eens zijn over de (in)richting, dan moeten we heel concreet op zoek naar producten. We maken een selectie, waarbij we kunnen putten uit ons grote assortiment gordijnen en andere raambekleding, behang, vloeren en verfkleuren. Bepaalde producten – zoals verf – verkopen we niet zelf. Maar we weten wel welke verf het beste geschikt is voor jouw project.

Stap vier: het interieuradvies uitvoeren

Sommige producten (meubels, kussens, verf) kun je zelf kopen, waarbij wij je staaltjes meegeven om in de winkel te gebruiken om de juiste keuze te maken. Andere zaken (gordijnen, lamellen, behang, vloeren) regelen wij graag voor je, inclusief het op maat maken en installeren. Deels doen we dat zelf, met ons eigen technische team, en deels besteden we het uit. Maar wij houden steeds de regie en blijven verantwoordelijk, zodat je voor alle vragen en problemen steeds bij ons aan kunt kloppen.

Stap vijf: champagne!

Nou ja, dat is misschien wat overdreven. Een kop koffie is ook goed. Maar op een gegeven moment is alles klaar en kunnen we samen terug kijken op een mooie afwikkeling van jouw project. En jij kunt met je naasten gaan genieten van een fraai ontworpen en ingericht interieur.

Maak ook een afspraak voor advies op maat »