Bij De Huis Stylist gaan wij altijd voor maatwerk van de hoogste kwaliteit. De keuze voor B-Art Works gietvloeren in ons assortiment sluit hier dan ook letterlijk naadloos op aan!  Met Bart en Inge halen wij dé gietvloeren specialisten in huis, met meer dan 25 jaar ervaring,  hebben oog voor detail en niet alleen voor de kwaliteit in de afwerking van de vloeren maar ook voor de kwaliteit in de aftersales.

 

Wij hebben verschillende vloeren in ons assortiment

Je kunt je vloer helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Jij bepaalt de sfeer. Houd je bijvoorbeeld liever van een strakke en egale vloer? Of ga je toch voor de stoere, robuuste industriële look?

De gietvloeren kunnen we onderverdelen in drie type vloeren, namelijk de epoxygietvloer (EP) , de polyurethaan gietvloer (PU) en de cementgebonden gietvloer. Alle drie de typen gietvloeren kunnen eenvoudig over verschillende ondervloeren worden aangebracht.

De verschillen:

Het belangrijkste verschil tussen epoxy en polyurethaan zit hem in de hardheid. Epoxyvloeren zijn heel erg hard en daarom zeer geschikt voor toepassing in industriële ruimtes. Voor in je woning zijn polyurethaan gietvloeren heel geschikt, aangezien deze zachter zijn dan epoxyvloeren en bovendien elastisch. Door deze eigenschappen zijn PU gietvloeren beter bestand tegen krassen en geven ze meer loop- en wooncomfort.

 

 

De cementgebonden gietvloer. Dit is een gietvloer op basis van cement. Een cementgebonden gietvloer heeft de uitstraling van een echte gepolijste betonvloer. Dit geeft uw interieur een stoer en industrieel uiterlijk. In de praktijk wordt een cementgebonden vloer als een gietvloer beschouwd, maar strikt genomen klopt dit niet. Dit type vloer is namelijk minder of zelfs niet zelfnivellerend (taaier), wat weer net een van de belangrijkste kenmerken van gietvloeren is. Het maakt uw vloeruitstraling robuust en stoer en uniek.

De cementgebonden gietvloer bestaat uit twee of meer lagen. De hoofdbestanddelen van deze vloer bestaan uit cement en water. De cementgebonden gietvloer is circa 4 tot 5 mm dik. Onze cementgebonden vloer krijgt als finish een beschermende coating waardoor vocht en vuil zo veel mogelijk worden afgestoten.

Gietvloeren die niet verkleuren

Verzeker jezelf bij de aanschaf van een polyurethaan gietvloer dat deze UV bestendig is. UV bestendigheid is zeer belangrijk , je wilt natuurlijk niet dat je prachtige gietvloer verkleurt. Wij informeren je graag over de verschillen in materialen en de verschillen in prijzen.

 

Kortom, als je bij De Huis Stylist kiest voor een B-Art Works gietvloer dan kies je voor een prachtige, praktische en (h)eerlijke vloer welke geschikt is voor elk vertrek in je woning, voor winkels en voor kantoren welke vakkundig worden gelegd naar je eigen wensen en ideeën.